Lär för att förändra världen, Waldorfskolan 100 år 2019.

Posted in: Förskola, skola, Waldorf
Tags: , ,

I hela världen startar nya Waldorfskolor och Waldorfförskolor. En snart hundra år gammal pedagogik vinner ny mark i Kina, USA, Kenya, Indien och runt om i Sydamerika och Ryssland.

Pedagogiken talar till de föräldrar och vuxna som vill något för våra barn. Som vill ge dem verktyg att utvecklas till självständiga personer som hittar sin plats i vår värld. Waldorfskolan ger barnen en trygg grund och en möjlighet att utveckla sina talanger i samklang med andra.

I denna film får du se Waldorfskolor över hela världen, möta pedagoger och föräldrar. Gemensamt är att de ser barnen och vill något för vår gemensamma värld. Möjliggöra världsmedborgare med självkänsla och empati, individer med drivkraft och vilja att samarbeta.

Anmälan till Malmö Waldorfskola »

There are no comments published yet.