Intresseanmälan skolan

Malmö Waldorfförening vill starta waldorfskola i Malmö.

Anmäl intresse för ditt/dina barn via formuläret nedan. Intresseanmälan är inte bindande men används som uppgift kring elevunderlag och kösystem tills Malmö Waldorfskola startat. Intresseanmälan innehåller de uppgifter du lämnar om vårdnadshavare och barnet samt får automatiskt en tidsstämpel med datum som gäller som kötid. Förutom kötid ges förtur till syskon och elever som tidigare gått i waldorfskola/waldorfförskola.

Malmö Waldorfförening är stödföreningen vars syfte är att stödja starten och den fortsatta utvecklingen av Malmö Waldorfskola och -förskola samt andra relaterade verksamheter. Genom att bli medlem i föreningen är du med och stöttar utvecklingen av Malmö som Waldorfstad. Läs mer om föreningen här.

Stödmedlem Malmö Waldorfförening
Intressanmälan skola