Om Malmö Waldorfförskola – en fristående idéburen förskola

Välkommen till Malmö waldorfförskola

Nu söker vi dig förälder som värdesätter utvecklingen av hela människan. Hos oss lär sig barnen för livet och här är fantasi och upptäckarglädje det viktigaste vi vuxna kan ge våra barn.

Vi erbjuder

• En lekskola med små barngrupper
  • En lugn och trygg miljö
  • En pedagogik som värnar om barndomen och den fria leken
  • Mycket utevistelse

Planerad start är höstterminen 2017 under förutsättning att tillstånd blir klara i tid.

Våra lokaler

Malmö Waldorfförskola ligger på Fårögatan 8 i nyrenoverade lokaler. Gården ger utrymme för både trygghet och utforskarglädje. Tillsammans med pedagoger och skolbarnen kommer de yngre barnen att få vara med och stadsodla i pallkragar, starta upp biodling och lära mer om årstidernas växlingar.

I närområdet finns Spillepengens Naturområde med rikt djurliv och vackra vyer.

Till Malmö Waldorfförskola kommer du med cykel på 20 minuter från Folkets Park, buss 32 tar cirka 25 minuter från Folkets Park och kör du bil finns plats att parkera när du lämnar ditt barn.