Infomöte Malmö Waldorfförening

Välkomna på informationsmöte anordnat av Malmö Waldorfförening, huvudmannen som står bakom ansökningarna om skoltillstånd för både Malmö Waldorfskola och förskola. Vi kommer vid detta möte prata om Waldorfpedagogik i allmänhet, presentera var i processen vi står och vad som är på gång framöver. 

Program informationsmöte med Malmö Waldorfförening

• 10.00 – Vi hälsar välkomna och presenterar föreningen och mötet
• 10.10 – Föreläsning om Waldorfpedagogik, med Christine Liebendörfer, medförfattare av boken Waldorfpedagogik (2013) och waldorflärare
• 10.40 – Tid för frågor och tecknande av medlemsskap i föreningen (helst kortbetalning)
• 11.00 – Medlemsmöte Malmö Waldorfförening med information om processen från initiativet till idag samt vad som väntar framöver. Gruppaktiviteter med fokus på att konkretisera vad medlemmar kan bidra med. 

NÄR?
24 maj 2015 kl 10.00 – ca 13.00

VAR?
Lockarps kyrkoväg 77, det aktuella lokalalternativet för förskolan och skolan. Vid fint väder är vi utomhus, vid regn håller vi oss under tak. Ta med egen stol eller filt.

ENGLISH SPEAKERS
Information in English will be available separately afterwards (Mauri will sum up and answer questions) – the meeting will be held in Swedish.

BARNPASSNING
Vi siktar på att ordna aktiviteter för barnen om ni vill kunna komma och inte har löst passning av barnen. Mer info om detta kommer inom kort.

Med vänliga hälsningar
Malmö Waldorfförenings styrelse

Mauri Liebendörfer, Ordförande
Nina Björkman, Vice Ordförande
Matteo Mellquist, Kassör
Eva Björkman
Tim Jacques
Katharina Dornwald

There are no comments published yet.

Kommentera

Change this in Theme Options
Change this in Theme Options